Nya benskydd!

Äntligen har Willona också fått Catagos supersnygga vita dressyrskydd! Jag har försökt köpa dem på internet ett tag nu, jag höll nog på att bli blåst oxå. På Hästnet ligger en annons med beg. Catago stl cob för 400 kr. Tjejen vill enbart ha mailkontakt. Jag mailade att jag ville köpa dem o undrade vad frakten blir. Hon svarade 50 kr. Ok, svarade jag. Jag betalar via Payson så kan du skicka dem på posten. "-Kan du inte bara sätta in pengar på mitt konto?" svarade hon då.
JAG TROR INTE DET! Efter att jag förklarat för henne att hon dels inte ska lämna ut sitt kontonr, dels måste jag ju vara säker på att hon skickar benskydden hörde hon inte av sig mera! Annonsen ligger fortfarande kvar och det är ca 1½ månad sedan. Till saken hör att en kompis till mig har försökt köpa dem också, men hon fick också nobben.

Jag undrar i mitt stilla sinne hur många hon har sålt dem till som har betalat i förskott och inte fått någon vara... Sånt händer ju faktiskt i vår kära internetvärld, och polisen står helt förundrad och tror inte det är sant att folk är så otroligt naiva!

Det är så otroligt inspirerande att rida nu när jag har min Wintec Isabell-sadel! Jag sitter så bra att det är rena himmelriket! Aldrig mera ullstoppat för min del. Jag vet inte vad jag ska göra med min gamla Hubertus, men jag måste nog behålla den av ren nostalgi... Tyvärr har inte W fått någon egen sadel ännu, det får nog vänta till våren eftersom vi har en födelsedag att fira i familjen inom kort.

Willona med sina nya benskydd

17 nov 2012

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)